пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Участь депутатів в обласній спартакіаді.

Команда Добропільського району взяла участь в обласній спартакіаді серед депутатів всіх рівнів, яка організована управлінням з питань фізичної культури і спорту обласної державної адміністрації. Серед учасників депутати Добропільської районної, Святогорівської селищної, Світлівської, Ганнівської, Криворізької, Золотоколодязької  сільських рад.

Сьогодні 15 квітня в місті Словянську проходили турніри  серед північних районів і міст. Наступного тижня в Маріуполі будуть змагатись депутати півдня області.

Фінальні змагання відбудуться знову в Словянську. За результатами змагань визначиться збірна команда, яка прийме участь у Всеукраїнських змаганнях в місті Іллічевськ Одеської області.
Підсумки сьогодняшніх змагань будуть оголошені пізніше. Але головне завдання спартакіади – залучення  депутатів всіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, а також пропаганда здорового способу життя.
Сьогодні також  у Кам’янець- Подільському розпочались Всеукраїнські змагання з міні футболу серед вихованців ДЮСШ (діти 2002 р. народження), де команда Добропільського району також приймає участь. Тож побажаємо юним спортсменам повернутись додому з перемогою!