вівторок, 28 березня 2017 р.

Визначено переможців конкурсу міні-грантів



Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії по розгляду проектних пропозицій, які були надані на конкурс міні-грантів Добропільського районної ради 2017 році. 
 На розгляд комісії було представлено 5 проектів: «Вікно в світ» (Світлівська сільська рада), «Тротуар у село – безпека людям» (Ганнівська сільська рада), «Закупівля мультимедійного обладнання для створення вільного майданчика для спілкування» (Святогорівська селищна рада), «Розкрий себе» (ініціативна група Святогорівської селищної ради), «Створення простору для спілкування та згуртованості молоді» (Криворізька сільська рада). Ініціативні групи захищали надані проекти, у комісії виникало багато питань на які було надано змістовні відповіді.
 За результатами протоколів членів конкурсної комісії було визначено переможців. Перше місце посів проект  «Тротуар у село – безпека людям» (Ганнівська сільська рада), друге місце проект «Розкрий себе» (ініціативна група «Добра компанія» Святогорівської селищної ради)  і третє місце - «Створення простору для спілкування та згуртованості молоді» (ініціативна група Криворізької сільської ради). Слід відзначити активність громад названих сільських рад, які завжди беруть участь у конкурсах міні-проектів. В результаті втілення проектів буде залучено додатково коштів  місцевих громад в сумі 55 000 грн..
Вітаємо переможців! Бажаємо ефективної роботи по втіленню проектів в життя.