суботу, 28 жовтня 2017 р.

Водіям СТОВ "Торецьке" присвячується...

    У самому віддаленому від районного центру куточку знаходиться маленьке, але колоритне село Торецьке. Воно, як окремий острівець, тому живуть і працюють тут люди як одна сім'я.
     Єдине сільськогосподарське підприємство в селі - СТОВ "Торецьке ". Очолює його депутат районної ради Володимир Голованьов. Напередодні професійного свята він привітав всіх водіїв, які працюють на підприємстві. Кожен з них добре знає свою справу.

    Особливо керівник відзначає - Тямало Володимира Миколайовича та його тезку Коненко Володимира Миколайовича, які практично все своє життя працюють на підприємстві і тепер уже передають свій досвід молодому поколінню. Вони завжди на передовій, чи то збирання врожаю, чи вирішення соціальних питань в селі. Володимира Коненко неодноразово обирали депутатом сільської ради.
    Впевнено, вміло керує різними типами автомобілів і водій Клименко Олександр Миколайович. Також вправно він розбирається і в техніці.
    Районна рада приєднується до привітань депутата, і бажає водіям гарних доріг, взаємодопомоги від колег, шоб вдома чекали близькі і рідні люди, затишної оселі і достатку в домі.