вівторок, 9 січня 2018 р.

Виставка творчих робіт

У невичерпній спадщині духовної культури нашого народу є особлива та винятково важлива її частина – вишивка. Вишивка – духовний символ українського народу, рідного краю, батьківської оселі, тепла, материнських рук.
      У Завидокудашевському сільському клубі відбулась презентація виставки картин, виконаних у техніці вишивки бісером. Автором представленої колекції є майстриня - вишивальниця  села Завидо-Кудашеве Петренко Любов Миколаївна.
       На виставці була представлена експозиція із картин, ікон, рушників та серветок. Сюжети вишивок — біблійні персонажі, пейзажі, репродукції картин. Але це далеко не всі роботи майстрині, багато її робіт стали подарунками та сувенірами рідним та колегам по роботі.    
       Любов Миколаївна на пенсії, але й досі працює бухгалтером в ТОВ «ДСП». За словами Любові Миколаївни: «Спішу все зробити по дому, аби скоріше сісти за вишивку, а значить відпочити душею і серцем».  Картини, які вона вишиває приносять позитив, від них віє теплотою.
Презентація пройшла в приємній  дружній атмосфері. Було сказано багато приємних та щирих слів подяки за творіння такої краси.