понеділок, 10 грудня 2018 р.

Всебічна інформаційна підтримка


         7 грудня 2018 року в Добропільському міському центрі зайнятості, на виконання Регіональної програми підтримки підприємництва Донецької облдержадміністрації на 2017-2018, відбувся семінар з навчання бізнес-плануванню «Використання інструментів бізнес-планування та проектної діяльності у стратегічному плануванні підприємницької діяльності» від Донецької торгово-промислової палати при підтримці Донецької державної обласної адміністрації.

    Учасниками семінару стали 15 осіб. Робота семінару була побудована у практичному колі питань, висвітлювалися питання маркетингу, інтернет-маркетингу та просування, організаційних та виробничих питань, розрахунків бізнес-плану. Навчання проходило у дружній та творчій атмосфері.
    Учасники семінару були запрошені для подальших консультацій за допомогою гарячої лінії 4Round. Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту, які будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв’язок, Skype, Viber) протягом 1 години кожен четвер протягом місяця (час узгоджується додатково). Час однієї усної консультації - 15-20 хв.
   Добропільський міський центр зайнятості та соціальні партнери, які долучилися до спільної роботи в напрямку підтримки підприємницьких ініціатив, і надалі надаватимуть всебічну інформаційну підтримку.




  Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.