вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Реалізовано районний міні-проєкт!

   
    В рамках конкурсу міні-проєктів Добропільського району, в поточному році реалізовано проєкт "Щасливе дитинство!" - створення предметно-розвиваючого простору для дітей ДНЗ "Сонечко" Криворізької сільської ради.
       Загальний бюджет міні-проєкту склав 75 000 грн., з яких: 50 000 грн. - кошти районного бюджету, 15 000 грн. - кошти сільської ради, 10 000 грн. - громади. В ході реалізації проєкту було оновлено дитячий майданчик на території садочка та придбано спортивний інвентар в дитячу групу.
      7 жовтня 2019 року відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика, на яке завітали голова Добропільської районної ради Юрій Середа, Криворізький сільський голова Ріта Удовик, начальник відділу освіти Добропільської РДА Вікторія Бібля, директор ТОВ "РУТА ПЛЮС" Іволга В.А., отець Дмитрій. Малята зустріли гостей короваєм, а впродовж заходу радували гладачів своїми виступами.

      Ріта Володимирівна вручила подяку сільської ради директору Неонілі Удовік та колективу дитячого садка за високий професіоналізм, теплоту, турботу, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління України, за участь у районному конкурсі та з нагоди 50-ти річчя ЗДО "Сонечко".
     Тож, сподіваємося на те, що втілення проєкту створить малюкам більш сприятливі та безпечні умови для оздоровлення і організації дозвілля, збільшить відсоток фізичної підготовки, що, в свою чергу, зменшить захворювання дітей та зміцнить їх здоров’я.