вівторок, 19 січня 2016 р.

Робочі будні керівників району



Сьогодні голова районної ради Тамара Бєлянкіна прийняла участь у нараді з керівниками служби автомобільних доріг та Добропільської дільниці «Автодору», яку провів голова райдержадміністрації Олег Кравчук.  
Обговорювалися питання утримання доріг місцевого значення у 2016 році. Приємною новиною для учасників наради стала інформація Миколи Добрелі - начальника філії Красноармійського «Автодору», щодо придбання найближчим часом для Добропільської дільниці «Автодору» автомобілю КРАЗ та нового обладнання для технічного обслуговування доріг (ямкового ремонту тощо). Необхідно зауважити, що в 2016 році в Державному бюджеті  на утримання доріг в Добропільському районі заплановано ...

 2млн. 800тис.грн, ця сума на перший погляд значна, але на жаль недостатня для виправлення складної ситуації на шляхах.

Також сьогодні відбулась зустріч керівництва району з провідними юристами незалежної, міжнародної гуманітарної, неурядової організації «Норвезькою радою у справах біженців » (NRC), яка надає правову допомогу  біженцям та внутрішньо переміщеним особам у всьому світі.
В рамках зустрічі обговорені перспективи подальшої взаємодії організації та органів місцевої влади та досягнуто домовленостей про проведення найближчим часом навчання представників органів місцевого самоврядування, щодо надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, та особам що постраждали від конфлікту на Донбасі.
           Дана міжнародна організація також планує створити в нашому регіоні центр з надання правової допомоги населенню.