суботу, 23 січня 2016 р.

Знайомтесь - депутат районної ради, людина якій довіряють



«Довіра – найвища форма поваги», - стверджує прислів’я. Саме ці слова як найкраще характеризують Світлану Іванівну Дудушко. Її ім’я добре відоме в Святогорівці. І знають її не тільки як директора школи, а як і депутата Добропільської районної ради.  Світлану Іванівну обирають депутатом не вперше і віддають їй свої голоси виборці вже в  четвертий раз. Це свідчить про те, що люди їй довіряють, що  знайдуть підтримку і допомогу. Адже люди завжди дивляться на депутата як на носія законності, захисника своїх прав.



Світлана Іванівна розуміє проблеми мешканців селища і допомагає їх вирішувати. До неї як до депутата звертаються і люди похилого віку, і молодь, і навіть дошколята знайдуть підтримку. Усіх Світлана Іванівна уважно вислухає, для кожного знайде час, незважаючи на постійну зайнятість. Бути депутатом – означає мати безліч обов’язків і лише одне право озвучити свою пропозицію серед тих, хто приймає рішення. Про те, Світлана Іванівна володіє умінням переконувати, має здатність аналізувати та прогнозувати події.
За час, коли Світлана Іванівна була обрана депутатом районної ради, за її ініціативи та особистої участі було реалізовано безліч проектів. А саме:
Проект «Рівний доступ до якісної освіти в Україні» (Святогорівська ЗОШ отримала комп’ютерний клас).
Міні-проект «Якщо хочеш бути здоровим – розвивайся» (Святогорівська ЗОШ отримала спортивне обладнання).
Міні-проект «Здорова дитина – здорова країна» (облаштування спортивного майданчика на території Святогорівської селищної ради).
Міні-проект «Країна дитячої творчості» (Святогорівська ЗОШ отримала обладнання для дитячої творчої майстерні).
Міні-проект «Дитячий майданчик» (створено і облаштовано дитячий майданчик на території Святогорівської селищної ради).
Проект «Відновлення шкільного приміщення» профінансований Українським фондом соціальних інвестицій  (проведено капітальний ремонт будівлі Святогорівської ЗОШ).
Проект «Без духовного виховання молоді немає майбутнього країни» (створено кімнату Благочестя на базі Святогорівської ЗОШ).
Останньою роботою є співпраця з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проекту «Відновлення соціальних послуг та укріплення миру в Донецькій і Луганській областях», реалізація якого закінчилася в грудні 2015 року. Під час реалізації проекту у Святогорівській ЗОШ І – ІІІ ступенів було збудовано вигрібну яму біля їдальні школи, санвузол у приміщенні «молодшої школи», замінено кімнатні двері у семи класних приміщеннях, відремонтовано підлогу, отримано комплекти меблів для чотирьох класних кімнат. Усі учні школи отримали нові рюкзаки, а до спортивної зали надійшло вагоме поповнення (м’ячі, тенісні столи, мати, сітки для волейболу та футболу, гімнастичне та атлетичне обладнання).
Тому її виборці вважають, що найкраще людину характеризують не слова, а дії. Якщо всі будуть добре працювати на своїх місцях, то і в країні буде порядок. Саме такого принципу і дотримується у своїй діяльності   депутат районної ради Світлана Іванівна Дудушко.
23 лютого Світлана Іванівна відзначає свій День народження. Добропільська районна рада та її депутатський корпус вітають іменинницю зі святом та бажають щастя, достатку, втілення у життя всього задуманого і спланованого, вічного горіння у справах, кохання та успіхів.