четвер, 4 лютого 2016 р.

Вітаємо з Днем народження!

                                                    Знайомтесь – депутат районної ради.
Ірина Станіславівна Рязанцева з дитинства мріяла про сцену, тому після закінчення школи вступила до  Донецького училища культури.  У 1992 році  отримала спеціальність «культурно-просвітницька робота та самодіяльна творчість». У тому ж році з чоловіком Рязанцевим Юрієм Леонідовичем приїхала у мальовничий куточок Добропільського району – село Вірівку і  приступила до роботи у Вірівський будинок культури, де  працює по теперішній час.

        Ірина Рязанцева живе своєю роботою, вона  творча і талановита.  Завжди на високому рівні готує концерти та інші культурні заходи, залучаючи до них  всі верстви населення села Вірівки. Має добрі організаторські здібності.  Є головою первинної жіночої організації села Вірівка. Вона любить своє село і односельців, постійно переймається проблемами як окремих громадян, так і суспільства в цілому. Жодне районне свято не проходить без участі колективів, які вона очолює. І не важливо, що сцена для виступу не така вже й велика. Співає Ірина так, що захоплює дихання. А діти, яких вона навчала співати, були переможцями районних, обласних і навіть Всеукраїнських конкурсів.
Але не тільки на сцені її життя. У минулому скликанні  Ірина була членом виконавчого комітету Святогорівської селищної ради,  а у 2015 році її обрали депутатом Добропільської районної ради.  І тут Ірина за короткий час проявила себе, як принциповий захисник інтересів громади.
         Сімя Рязанцевих виховує сина та дочку. Свій творчій потенціал родина передає дітям. В’ячеслав та Євгенія мають музичну освіту, добре співають і танцюють. Але про дітей окрема історія.
         Сьогодні ця чудова, талановита, відкрита та цілеспрямована жінка святкує свій День народження.
         Добропільська районна рада від усього серця бажає  іменинниці міцного здоров’я, великого людського щастя, благополуччя, поваги від людей, любові від рідних та близьких.
           Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.
         Нехай в житті Вас завжди супроводжує оптимізм та натхнення.