пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Беремо рівняння на активістів



Що в селі робити молоді? Це питання найчастіше звучить на прийомі у голови районної ради. З метою ознайомлення з досвідом вирішення цієї проблеми в селі Ганнівка, Тамара Бєлянкіна- голова районної ради, відвідала спортивний клуб села, який організував місцевий активіст Дмитро Борисов.

«Спортивний палац» виріс на місті давно знайомого жителям села занедбаного будинку, з розбитими вікнами та дурною славою. Конкретними діями Дмитро Валерійович втілив свою давню мрію  - створення спортивного клубу на селі.
Завзятими помічниками у розбудові клубу стала ганнівська молодь, яка допомагала робити ремонт приміщення, майстрували спортивне приладдя та інше. Суспільна робота так захопила спортсменів-активістів, що зупинятися на досягнутім вони не збираються. В планах у них розширення клубу, оснащення його додатковими тренажерами, проведення районних змагань з пауерліфтингу.
Популярність клубу серед жителів села зростає з кожним днем, постійними відвідувачами його є не лише діти та підлітки, а й дорослі – шахтарі, підприємці, посадові особи Ганнівської сільської ради .
Сподіваємось, що приклад ганнівської громади стане корисним для тих, хто тільки мріє про втілення проектів місцевого розвитку на своїй території «без дій, мрія – це тільки мрія ».