субота, 13 лютого 2016 р.

Увага! Конкурс!

 Редакція газети «Новий шлях» оголошує фотоконкурс "Маленьке сонечко"! 
Конкурс триватиме з лютого по серпень нинішнього року! 
Умови конкурсу: Редакція «Нового шляху» безкоштовно розміщує на сторінках газети тільки професійне фото дитини. Ім'я та прізвище кожного учасника буде вміщено в купони для голосування двічі: в тому номері газети, в якому буде надруковано фото, і в наступному номері. Також в одному купоні залишиться вільне місце, куди ви зможете вписати порядковий номер, ім'я і прізвище «сонечка», за якого хочете проголосувати додатково. 

   Участь в конкурсі беруть діти віком від 1 до 7 років. Переможцями конкурсу стануть троє дітей, які наберуть найбільшу кількість голосів. Жоден з переможців без подарунка не залишиться! 
  Деталі: 
- Фото можна зробити в фотостудії «Престиж» (вул. Фрунзе, 19) або у будь-якого іншого професійного фотографа;
 - Купони для голосування, будь ласка, заносьте власноруч до редакції «НШ» за адресою: вул. Першотравнева, 83 (будівля Добропільської міської ради), 1-й поверх, офіс 103. 
   Ось, власне, і все! Батьки, бабусі і дідусі, зробіть якісну професійну фото вашого «сонечка» і занесіть на електронному носії до редакції «НШ» або надішліть за адресою: newway.dobr@gmail.com і обов'язково вкажіть дані: телефон батьків, ім'я та вік учасника конкурсу. І нехай вам всім пощастить!!!* * * 
  Організатори конкурсу просять відгукнутися небайдужих підприємців та спонсорів. Якщо ви хочете підтримати переможців конкурсу - ваші імена, а за бажанням - і логотипи ваших підприємств - будуть друкуватися в газеті протягом усього конкурсу. Оргкомітет.