середу, 23 березня 2016 р.

Про військову службу за контрактом



ОГОЛОШЕННЯ !!!
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ міста Добропілля та Добропільського району доводимо до Вашого  відома наступну інформацію, про те, що згідно ст.38 п.10 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» військовозобов'язані у разі  зміни їх сімейного стану, стану здоров'я, адреси місця проживання (перебування), освіти, місця роботи і посади зобов'язані особисто в семиденний строк повідомити про це орган, де вони перебувають на військовому обліку. (Добропільський об’єднаний міський військовий комісаріат).
З січня 2016 року, Добропільський ОМВК проводить звірку військово-облікових відомостей військовозобов’язаних які повинні знаходиться на військовому обліку згідно чинного законодавства.
У зв’язку з чим, вимагаю громадян які перебувають на  військовому обліку у Добропільському ОМВК та прибули на тимчасове місце проживання повинні з'явитись у військовий комісаріат за адресою: м.Добропілля, вул. Комсомольська 33; з понеділка по п’ятницю щоденно з 08.00 до 16.00 .
Військовозобов'язані і призовники за порушення правил військового обліку, встановлених у ст.210 КУ п АП, а також за неявку на виклик у військовий комісаріат без поважних причин, за навмисне псування чи недбале зберігання військово-облікових документів, що призвело до їх втрати, за несвоєчасне повідомлення в обліковий орган, де перебувають на військовому обліку, даних про зміну адреси, освіти, місця роботи чи посади підлягають попередженню або штрафу, який накладає в адміністративному порядку районний (міський) військовий комісар згідно з чинним законодавством.

Військовий комісар
Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату


Ви шукаєте цікаву роботу!!!
з перспективою кар’єрного росту та гідною зарплатою. ...
 Військова служба за контрактом це:    
гарантія стабільного грошового забезпечення (оплати праці)від7000 тис.грн
можливість зробити кар'єру;
повний соцпакет;
якісне безкоштовне медичне обслуговування;
можливість отримання заочної вищої освіти під час служби, в т.ч. за рахунок Міністерства оборони (після підписання другого контракту);
зберігається місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток
виплата пенсій на час такої служби не припиняється
виплачується одноразова грошова допомога в таких розмірах:
особам рядового складу – вісім мінімальних заробітних плат (11024 грн.);
особам сержантського і старшинського складу – дев'ять мінімальних заробітних плат (12402 грн.);
особам офіцерського складу – десять мінімальних заробітних плат (13780 грн.).
(Постанова Кабінету Міністрів України від 14.05.15 № 406)

Отримати інформацію ви зможете  за  адресою: м.Добропілля, вул. Комсомольська 33; з понеділка по п’ятницю щоденно