середу, 9 березня 2016 р.

Рішення приймаються для втілення в життя



На останній, 5 черговій сесії Добропільської районної ради, яка відбулася 26 лютого 2016 року, депутатами заслухано та прийнято до відома інформацію Мармура М.С., першого заступника Костянтинівської місцевої прокуратури.
Один із наголосів у доповіді був поставлений на питання щодо протидії корупції.
За результатами проведених у 2015 році перевірок додержання вимог антикорупційного законодавства прокуратурою складено та направлено до суду 5 протоколів про корупційні правопорушення за ч.1 ст.172-6 КУпАП стосовно службових осіб за несвоєчасне подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік. Всі зазначені протоколи судом розглянуті. За результатами розгляду вищевказаних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.
 Для уникнення подібних фактів нагадуємо...

 про необхідність надання до 1квітня 2016 року у відповідні органи (за місцем роботи або до районної ради) вищезгаданої декларації за 2015 рік депутатами Добропільської районної ради минулого  (2010-2015 роки) та теперішнього скликань.
Шановні депутати, за отриманням консультацій з даного питання просимо звертатися до відділу організаційно-кадрової роботи Добропільської районної ради за телефоном 2-81-67.