четвер, 14 квітня 2016 р.

Облаштування спортивних майданчиків



   З 1 по 30 квітня 2016 року проводиться Всеукраїнський місячник облаштування спортивних майданчиків  «Спорт для всіх – спільна турбота» в Добропільському районі. Вихованці Комунального закладу «Районна ДЮСШ» зі своїми тренерами-викладачами теж приймають в ньому участь.
  Мета заходу -  покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування   спортивних споруд,  майданчиків  за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, футбольних полів на територіях селищної та сільських рад Добропільського району.
     За тиждень тренери-викладачі КЗ «Районна ДЮСШ»  спільно зі своїми вихованцями провели упорядкування ряду майданчиків за адресами: Святогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер-викладач Матвійчук О.І.), Криворізька ЗОШ І-ІІІступенів (тренер-викладач Брильов О.А), Добропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер-викладач Крамарев В.Г.), Золотоколодязянська ЗОШ І-ІІІ ступенів  (тренер-викладач Терещенко О.Г.).
Сподіваємось, що діти та дорослі громадяни нашого району й  надалі будуть підтримувати у чистоті як спортивні, так і дитячі майданчики, які знаходяться в їхніх населених пунктах.