середу, 13 квітня 2016 р.

Зустріч з громадськими активістами



Сьогодні в Святогорівській селищній раді відбулася  зустріч заступника голови Добропільської районної ради Ірини Стрепоченко, голови селищної ради Віктора Бєлянкіна, депутата районної ради Світлани Дудушко з громадським активом селища Миколою Вентоняка, Леонідом Вініченко, Олексієм Лінкіним та Галиною Жахаловою.
         Обговорювалися питання вивозу несанкціонованих сміттєзвалищ та відповідальності громадян за вивіз сміття на такі стихійні звалища. Було запропоновано підприємству-підрядчику з вивозу сміття направити контролерів для укладання договорів зі всіма садибами, які знаходяться на території селища.
         Хвилює громаду і екологічне середовище. Надійшла пропозиція щодо озеленення центру Святогорівки та очистку території від дерев, що несуть загрозу життю жителів. Присутні активісти звернулися до керівництва районної ради з проханням виділити кошти на рекультивацію парку, занедбаних  та зруйнованих будівель..

         Всіх хвилює питання нелегального пункту прийому металобрухту, який знаходиться в самому центрі Святогорівки. І звісно незаконна торгівля самогоном. Це велика проблема не тільки цієї громади, це проблема всіх населених пунктів району.
         Впевнені, що це питання вирішиться завдяки новій поліції та оновленій прокуратурі. Адже у нас, органів місцевого самоврядування, та у правоохоронних органів спільна мета: служіння народу України.