понеділок, 25 квітня 2016 р.

Вітаємо спортсменів-переможців



Отримавши перемогу у зональних змаганнях з Першості ДОО ВФСТ Колос» з міні-футболу серед команд юнаків сільських районів 2001-2002р.н. вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської ради поїхали представляти Добропільський район  на фінальних змагання.
Захід проходив з 23 квітня 2016 року у м.Костянтинівка, Донецької області. У фінальній грі зустрілися команди Добропільського та Слов’янського районів. Наша команда зайняла І призове  місце.

Кожна гра завжди приносить її участникам масу яскравих вражень. Вона дарує нам радість спілкування з друзями, гостре суперництво, а головне сприяє розвитку молодих людей, вихованню іх творчості активності, відповідальності за доручену справу, цілеспрямованості, А це безумовно, дуже важливо, бо людина що володіє такими якостями, здатна принести велику користь суспільству. Саме цьому навчають у КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради.
Вітаємо наших переможців та тренера Телендія Олександра Олександровича. Висловлюємо щиру подяку Каплунову Сергію Олександровичу керівнику ООО «Возрождение», що посприяв участі дітей у змаганнях.