середу, 6 квітня 2016 р.

До міжнародного дня спорту


  6 квітня в світі відзначається як Міжнародний день спорту на благо розвитку і миру.
Вважаємо, що депутат районної ради Павло Івахненко причетний до цього свята. Бо розвиток спорту - це його стихія, це його життя. А спортсмени, яких він тренує представляли Добропільщину не тільки на  місцевих та Всеукраїнських рингах, але і далеко за межами України, пропагуючі Мир, Добро і Злагоду. Саме спорт сприяє укріпленню співдружності, солідарності, розуміння на міжнародному рівні.    
 Павло Івахненко займається фізичним вихованням дітей та молоді вже 11 років. Працюючи тренером-викладачем з боксу дитячо-юнацької спортивної школи він дуже уважно підходить до здійснення  якісного набору дітей  у секції, фахово проводить з ними навчально-тренувальну роботу, відбирає та орієнтує найбільш перспективних дітей і підлітків для подальшого  вдосконалення спортивного результату.
    Найкращими показниками роботи  Івахненко П.І. є його вихованці, які мають 16  третіх юнацьких і 16  других та третіх дорослих розрядів,  та завойовули призові місця на районних, обласних та міжнародних змаганнях, це:
- Михалко Олександр 1989р.н. - майстер спорту України з боксу, призер Чемпіонату світу з боксу м. Ліверпуль, Англія 2005р; переможець Міжнародного турніру А-класу Макара-Маза;
- Чубей Роман 1993р.н.-майстер спорту України з боксу, фіналіст Чемпіонату Європи з боксу  в Болгарії 2008рік; переможець Міжнародного турніру з боксу памяті Героя Радянського Союзу Валерія Арсьонова;
- Пилипець Максим 1996р.н -  майстер спорту України з боксу, фіналіст Чемпіонату України з боксу м. Запоріжжя....
З 09 по 13 березня у м. Красноармійськ пройшов Чемпіонат Донецької області з боксу серед юніорів 2000-2001р.н. та відкрита першість Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу серед юнаків 2002-2003рр.н.та молодших юнаків 2004-2005р.н..
Команду району представляли вихованці комунального закладу «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради.
В загальному заліку серед команд районів, наша команда посіла І місце. В особистих заліках І місце - Романенко Данило (46кг), ІІ місце – Климчук Богдан (75кг), Сидоренко Дмитро (63 кг),
Активну участь Павло Іванович приймає у заходах по забезпеченню дитячо-юнацької спортивної школи спортінвентарем та спортивною формою. Як результат у 2016 році було придбано форму для боксу, в якої можливо достойно представляти як районну ДЮСШ, так і Добропільський район.