вівторок, 19 квітня 2016 р.

Фінальні змагання


Отримавши перемогу у зональних змаганнях з футзалу вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради поїхали представляти Донецьку область на фінальних Всеукраїнських змаганнях.
Захід проходив з 15 по 17 квітня 2016 року у м. Переяслав Хмельницький, Київської області. У фінальній грі зустрілися команди Донецької і Вінницької областей, в основний час гра закінчилася з рахунком 1:1. Наша команда поступилася тільки за рахунок пенальті і зайняла призове ІІ місце. Владислава Мартова признано кращим нападаючим.
Кожна гра завжди приносить її участникам масу яскравих вражень. Нехай ми не посіли  І місце, але команда з нашим тренером-викладачем Олександром Телендієм знає, над чим  слід ще попрацювати. Таких вражаючих моментів у юних спортсменів буде чимало.
Вітаємо наших переможців та тренера Олександра Олександровича. Висловлюємо щиру подяку Генеральному директору ПАТ «Веско» ПРАТ «Огнеупорнеруд» Цимарману Є.В., голові громадської організації «Добре Поле» Любові Марченко, які сприяли в організації та направленні дітей для участі у змаганнях.