четвер, 21 квітня 2016 р.

Знайомтесь сільський депутат



    Сьогодні наша розповідь про депутата Нововодянської сільської ради Світлану Кірсанову.
     Свою трудову діяльність Світлана розпочала в 1993 році вихователькою дитячого садка "Ластівка" села Нововодяне. На той час це важко було назвати дитячим садочком. Занедбана, в аварійному стані будівля, без ігрового майданчику, зі старими зламаними меблями. Вже тоді молода вихователька стукала в усі двері з проханням допомогти. А згодом ставши завідуючою закладом, членом виконкому не давала спокою нікому. 
     Паралельно з  роботою навчається в педагогічному університеті, і досягає цілі в усіх напрямках. Вищу освіту отримано. Дитячий садок відремонтовано, ігровий майданчик облаштовано. У 2010 році односельці обрали її депутатом Нововодянської сільської ради, а в 2015 році вдруге довірили їй приймати місцеві рішення.
         За особливий внесок у соціально-громадське життя Добропільського району Світлану Кірсанову нагороджено Дипломом районної ради. Світлана не зупиняється на досягнутому.

         В кінці 2015 року на початку 2016 року в дитячий садочок за сприянням сільського голови придбано нові меблі, побутове обладнання та облаштована ігрова кімната з сучасними пристроями. Дитячий садок признано одним з кращих дитячих садочків.
         А в планах Світлани – багато проектів, і не тільки по дитячому садку. Разом з сільським головою, з депутатами мріють про ремонт клуба, про впорядкування території в центрі села, висадку парку, встановлення обладнання для розвитку спорту та організації дозвілля дітей та багато чого іншого.
         Сподіваємось, що за підтримки громади плани буде втілено в життя.