вівторок, 10 травня 2016 р.

До Дня Перемоги пройшли спортивні змагання



   У Добропільському районі відзначили свято День Перемоги та вшанували пам’ять  загиблих у Великій Вітчизняній війні. Окрім традиційних заходів, мітингів, покладань квітів в районі щорічно 9 травня проводяться спортивні змагання присвячених цьому важливому для всіх нас святу.
9 травня у с. Добропіллі з 11:00-12:00 було проведено матч-реванш з футболу серед юнаків та юніорів. Зустрілися дві команди с. Добропілля та с.Новофедорівка, з рахунком 5:2 перемогла команда с.Добропілля.

З 12:00-16:00 було проведено змагання з футболу між юнаками – та дорослими  с.Добропілля, з рахунком 5:3 перемогла команда ветеранів.
Спонсорами виступили Каніболоцький В.І. та депутат Добропільської районної ради Кравченко Н.Г.. Команди були нагороджені грамотами та м’ячами.
У с.Новофедорівка 9 травня пройшли змагання з футболу серед дорослих. Футболісти с.Новофедорівка зустрічали спортсменів с.Криворіжжя.
Спонсорами виступив депутат Криворізької сільської ради Круговий Андрій. Переможці були нагороджені грамотами та грошовими призами.
Смт. Святогорівка відзначило 9 травня зігравши у футбол за кубок пам'яті М.І. Лінкіна серед юнаків та дорослих. Перемогу здобули дорослі з рахунком 3:1. 
Спонсорами  виступили  Белянкін В.Г. голова Святогорівської селищної ради та Лінкін О.М.
Спортсмени району щиро вітають всіх захисників!