неділю, 29 травня 2016 р.

Вітаємо зі святом

   Сьогодні день народження у доброзичливої, відповідальної жінки, саме «Жінки» з великої літери цього слова, Ольги Миколаївни Катрич.  Вона присвятила більшу частину  життя благородній і нелегкій праці -  культурі. Адже культура-це надбання всього народу!
  Свій професійний шлях вона розпочала з вступу до Харківського державного інституту культури. Після його закінчення за розподілом почала  працювати   директором Будинку культури селища Світле.  Під її керівництвом був створений фольклорний народний колектив «Світанок», майстерність якого зросла й вийшла за межі району.

З 2003 року Ольга Миколаївна – начальник районного  відділу культури і туризму.  У 2006 році обрана депутатом Добропільської районної ради.  Весь цей час працює над збереженням народних традицій, розвитком рівня майстерності колективів художньої самодіяльності. За всі досягнення  була неодноразово нагороджена подяками, почесними грамотами від Добропільської районної ради, райдержадміністрації та Донецької обласної адміністрації. На теперішній час працює у Територіальному центрі соціального обслуговування, де також проявила свій креативний підхід до роботи з людьми похилого віку. 

     Шановна Ольго Миколаївно! Добропільська районна рада вітає вас з цим світлим святом, Днем народження! Від усього серця бажає, щоб на вашому життєвому шляху не з'являлись труднощі і негаразди. Нехай ваша доля буде довгою та щасливою, і вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом.