вівторок, 24 травня 2016 р.

Вітаємо зі святом



Сьогодні свій день народження святкує депутат Добропільської районної ради  п'яти скликань,  голова Добропільської райдержадміністрації  з  2007 по 2015 Юрій Середа.  
За весь свій трудовий шлях зробив чимало, пройшов багато етапів розвитку, ніколи не зупинявся на досягнутому, та зростав професійно. Юрій Іванович - це  людина від землі і для землі. 
Одразу після закінчення  Дніпропетровського сільськогосподарського інституту повернувся в рідне село і свою трудову діяльність почав бригадиром тракторної бригади у колгоспі. У  1989 році молодого, активного спеціаліста  обирають головою Октябрської сільської ради. Кожен день роботи  нерозривно пов’язаний з рідним краєм та  його людьми.
У 2007 році Юрія Івановича призначили головою Добропільської райдержадміністрації. Свою роботу він спрямовує на виконання Програм соціально-економічного розвитку району, зміцнення його економічного потенціалу. У теперішній час продовжує роботу над програмою у якості депутата Добропільської районної ради.
       Шановний Юрію Івановичу!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Від усієї душі бажаємо Вам невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя.