неділю, 22 травня 2016 р.

Вітаємо ПрАТ "Екопрод"!


     Цими днями відзначає свій 20-річний ювілей підприємство ПрАТ «Екопрод». 
     Завдяки злагодженій роботі трудового колективу, творчого підходу до справи, використання кращого досвіду колег, ПрАТ «Екопрод» є одним із стабільно працюючих підприємств.    
     Протягом останніх років займає не тільки перші місця по отриманню стабільних урожаїв, а й надає послуги з обробки земель, допомогу у проведенні польових робіт, збору врожаю,
забезпечує сільгоспвиробників регіону сучасною технікою, обладнанням, тим самим здобувши славу відомого дистриб’ютерського центру на сході України. Діяльність підприємства сприяє створенню нових робочих місць, підвищенню рівня соціального забезпечення населення Добропільського району.
      Сьогодні Добропільська районна рада вітає керівника цього підприємства Івана Мельника і весь його енергійний, цілеспрямований колектив ПрАТ «Екопрод» з 20-річчям!
      Дорогі ювіляри, в цей урочистий день прийміть подяку за сумлінну працю! Бажаємо вашому  підприємству і в майбутньому діяти з не меншою енергією, самовіддачею, результативністю.
     Щастя, благополуччя, шановні друзі, найкращих перспектив на кожен день! Нехай її величність ВДАЧА завжди буде разом з вами в усіх підприємницьких починаннях, відкриваючи обрії до нових професійних можливостей і досягнень.