четвер, 12 травня 2016 р.

Символ милосердя



12 травня 2016 року в Україні святкують Всесвітній день медичної сестри. Ця професія – символ милосердя і доброти. Адже ця серйозна місія  медичної сестри під  силу лише самим гуманним і витриманим з людей. Саме такою є Якименко Ольга Миколаївна, сестра медична загальної практики – сімейної медицини Центральної районної амбулаторії ЗПСМ № 7  КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги».
Ольга Миколаївна  народилася у місті Моспіне Пролетарського району Донецької області, закінчила Донецьке медичне училище та свою медичну кар’єру розпочинала у  клініках м. Донецька. Але через складну політичну  ситуацію вимушена була переселитися до нашого міста Добропілля. Починаючи з 2014 року  і до тепер вона надає кваліфіковану медичну допомогу мешканцям Добропільського району. Ольга Миколаївна дуже чуйна, доброзичлива людина, вона ніколи не забуває, що її нелегка робота дуже важлива і потрібна людям.
У цей травневий день хочеться привітати Ольгу Миколаївну і всіх медичних сестер Добропільського району з професійним святом та висловити слова вдячності за Вашу  вкрай необхідну працю, за врятовані людські життя, за повернуте здоров’я!