четвер, 26 травня 2016 р.

Знайомтесь, депутат районної ради



            Немає такої людини в селі Октябрському, яка б не знала Матюхіної Тетяни Миколаївни, завідуючої дитячим садком «Тополькою».
            Не одне десятиліття вона очолює колектив вихователів. Це завдяки чуйному, доброму, наполегливому серцю Тетяни Миколаївни дитсадок сьогодні один з найкращих у районі. Прекрасні групи, кімнати для відпочинку та занять, спальні, обладнані сучасними меблями та технічними засобами. Це і музичні центри, телевізори, електропечі, кондиціонери, комп’ютер, пральні машини, які полегшують працю робітників, та заохочують дітей до дитсадка. А який чудовий ігровий майданчик, естетично оформлені...
клумби – все це завдяки дбайливій господарці та її працелюбному колективу. Як світяться її очі, коли вона розповідає про дитячий садок, про дітлахів, про плани на майбутнє.
     «Кожного ранку я із  задоволенням  іду на улюблену роботу – дитсадок частина мого життя»- говорить вона.
       Скільки дітей пройшли через її руки. Долею кожної дитини опікується вона.
     За її працелюбність, цілеспрямованість, відданість дітям, умінням працювати з батьками Тетяну Миколаївну односельці обрали районним депутатом. Вирує життя навколо неї. Потребуючим допомоги вона ніколи не відмовляє.
       Кожного ранку щебече дітвора, лунає дзвінкий сміх на дитячому майданчику. Дітлахи, мов птахи, злітаються навколо неї, горнуться як до рідної неньки. Для кожної дитини вона знаходить потрібне слово, лагідну усмішку.
      Ось така Тетяна Миколаївна – депутат районної ради, завідуюча дитсадком «Тополька».