понеділок, 13 червня 2016 р.

Обдаровані діти – надія України


       Живе у селі Володимирівка  дівчинка Ганна Гурко, учениця 3 класу Новоартемівського навчально-виховного комплексу Констянтинівського району.
      Має сестричку Світлану, яка навчається на третьому курсі  в університеті на фармацевта у місті Дніпро. Батьки Ганни - Олексій та Оля тримають велике господарство: три корови, телята, кролі,  свині, качки та  кури. Ганна старанно допомагає батькам по господарству. ЇЇ обов’язком є: налити курям водички, кролям дати трави, а ввечері обов’язково сходити на толоку  зустріти корів з пасовища. Матусі  також треба допомогти на кухні, помити посуд, бо ж у мами дуже багато роботи. Але матуся завжди знайде ввечері час, щоб з Ганною вивчити гумореску і  перевірити вивчені уроки....

      На вихідних  Ганна з радістю біжить до будинку культури , де займається у гуртку «Умілі руки», ляльковому театрі «Чуди Сам», а також  у танцювальному гуртку. А улюблена справа Ганни -  це читати гуморески. На сьогоднішній день вона знає до 20 гуморесок Павла Глазового і зупинятися не збирається. На усіх концертах Ганна завжди актуальна з новою, веселою гуморескою. Приймала  участь у районних заходах «Весела родина», «Неповторна материнська доля». У селі Володимирівка дівчинка вже знаменитість. Бабусі  сидячи на лавочці,шуткуючи з  неї, кажуть: « О, артистка йде!»
   Нехай розквітає талант Ганнусі, щоб і надалі вона дарувала гарний настрій людям.