вівторок, 7 червня 2016 р.

Спільне засідання постійних комісій


          7 червня 2016 року  у залі засідань Добропільської районної ради відбулось спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного  розвитку територій, благоустрою, ЖКГ, торгівлі та підприємництва та з питань охорони здоров'я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім'ї та соціального захисту населення.
    В ході роботи обговорювалися питання:..


 про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку  району на 2016 рік, про створення освітнього округу, про припинення контракту з головним лікарем КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». 
        Особливо бурхливо обговорювалося питання створення освітнього округу. В 2013 році вже було прийняте рішення про створення освітнього округу з визначенням трьох опорних шкіл та їх філій: Святогорівська, Добропільська та Золотоколодязянська. Відділ освіти райдержадміністрації пропонує визначити опорними школами в 2016 році Світлівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, в 2017 році – Святогорівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. В результаті дискусії прийшли до висновку,  що матеріали потрібно доопрацювати та погодити з  Департаментом освіти Донецької облдержадміністрації. Запропоновано також розглянути це питання на засіданні всіх постійних комісій.
      Одне з питань за рекомендацією Донецької облдержадміністраціі розглядалося в закритому режимі. 
    Нагадуємо, що засідання інших постійних комісій відбудуться 9 червня 2016 року о 9.00 годині.