пʼятницю, 29 липня 2016 р.

Фахова майстерня на Донецькій землі



28.07.2016       року в Покровській районній раді в присутності керівництва Донецької обласної ради (Юрій Кукла), та представників Слов’янської, Ясинуватської, Добропільської, Олександрівської, Нікольської, Великоновосілківської районних рад, було проведено фахову майстерню на тему: «Запобігання корупційних дій в органах місцевого самоврядування», відповідно Закону України «Про запобігання корупції» (від 26 липня 2014 року).

         Від Добропільської районної ради були присутні голова районної ради – Тамара Бєлянкіна та керуючий справами – Любов Барлет.
Даний захід відбувся в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який реалізує Асоціація міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад за фінансової підтримки USAID.
Провів фахову майстерню Богдан Кравченко, експерт Української Асоціації районних та обласних рад, який детально проаналізував Закон України «Про запобігання корупції» від 26.07.2014, виклав досвід Східноєвропейських та Азіатських країн з даного питання, відповів на чисельні запитання, які надійшли від учасників семінару.
Жваве, вільне спілкування представників районів, обмін досвідом нікого не залишив байдужим.
 Усі присутні висловили слова  вдячності приймаючій стороні, в особі заступника голови Покровської районної ради Надії Масло, Донецькій обласній раді в особі в.о. начальника управління організаційного забезпечення діяльності ради та її органів Юрія Кукли та УАРОР в особі Сергія Чернова, президента Асоціації, голови Харківської облдержадміністрації та побажання і в подальшому проводити такі заходи на території області.