суботу, 13 серпня 2016 р.

Свято на Степовій


             Тиждень для жителів вулиці Степової села Криворіжжя закінчився святом вулиці.  Самої багатодітної вулиці в селі, вулиці слави трудової і напевне найдружнішої вулиці на селі, бо зібрались на свято і старенькі, і маленькі. Ініціатори та організатори свята - сільська рада і працівники клубних закладів села Криворіжжя та села Завидо-Кудашево. А  допомагали їм, як завжди сільські активісти.
      Ведуча Марія Гайдук  насамперед вшанувала найстарших жителів села Анчішкіну Ніну Михайліну, Козлова Федора Андрійовича, Буднік Варвару Павлівну. Зі словами привітання  до ветеранів звернулись заступник голови районної ветеранської організації Людмила Володимирівна Наровілова. Всіх жителів привітала голова районної ради Тамара Бєлянкіна.
     
Родину Карманців знають не тільки на вулиці Степовій. Це талановита і працьовита сім'я. 45 років пліч о пліч пройшли по життю  Раїса Миколаївна та Олексій Антонович. А Алеся та Сергій Козлови в цьому році святкують першу п'ятирічку спільного життя.
     Привітали на святі і іменинників, які народились у серпні.
Свято було теплим і затишним. Пісні лунали не тільки від колективу "Заспів", та учасників художньої самодіяльності. Жителі вулиці самі і співали, і танцювали, а діти розповідали вірші для своїх рідних. З задоволенням всі розглядали виставку фотографій, виробів народної творчості та кулінарних виробів. А потім як годиться в сім'ї - щедрий стіл і спільна вечеря. І навіть домашні тварини в цей час неначе розуміли, що треба дати відпочити своїм господарям.  
    Тож свято удалося. Нехай завжди лине пісня над селом, хай колосяться ниви, і лунає дитячий сміх у кожній оселі. І нехай кожне таке свято  зближає  людей і наближає Мир на рідній Україні.