неділю, 7 серпня 2016 р.

Вітаємо!



     Брусак Назар – депутат Ганнівської сільської ради, справжній майстер оздоблення тканини вишивкою.
    Хлопець народився 30 листопада 1990 р. в місті Суми. Згодом з родиною переїхав до Ганнівки. Малому Назару було всього 4 рочки, коли він зробив свій перший стіжок. Любов до вишивки посіяла у серці онука бабуся – Марущак Марія Іванівна. На долю жінки випало багато випробувань: Друга світова війна, виховання 5-х дітей та онука. Але незважаючи на усі труднощі, Марія Іванівна передала хлопчику іскру таланту, витримку і велике бажання пізнавати мистецтво вишивки.
    Завдяки клопіткій праці над своїми здібностями, Назар досяг неабияких успіхів у напрямку рукоділля. Він неодноразово брав участь у районних та обласних конкурсах, де займав 1-ші місця. Також хлопець став лауреатом 3-ї премії у Всеукраїнському конкурсі у м. Херсон. Роботи Назара – це справжні витвори мистецтва : прекрасні рушники, неперевершені картини та ікони, естетично оздоблені вишивкою простирадла та подушки.
     Працює Назар на залізниці. Тож Добропільська районна рада вітає з професійним святом – Днем залізничника! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих та професійних магістралях.