четвер, 15 вересня 2016 р.

До уваги осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для відновлення/розширення власного бізнесу

    Данська Рада з питань біженців (Danish Refugee Council) проводить комплексну програму з підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а також осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для відновлення / розширення власного бізнесу.
Головна мета проекту: надання можливості відновлення / стабілізації джерела коштів для існування для ВПО і осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, через надання благодійної допомоги для відновлення / розширення власного мікро-бізнесу.

Учасники проекту: внутрішньо переміщені особи з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, зареєстровані і проживають на території Донецької, Луганської та Запорізької областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.
В рамках проекту буде надано 400 грантів у розмірі від $ 250 до $ 1000 відновлення / розширення власного бізнесу (гроші будуть спрямовані на банківський рахунок ВПО в українській валюті за курсом, актуальному на дату перерахування). Грант буде наданий учасникам проекту в разі успішного захисту власної бізнес ідеї.
Для участі в проекті необхідно заповнити заявку нижче
Заповнення заявки не гарантує автоматичного участі в проекті. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в проекті. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада з Біженцям залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.
Критерії відбору учасників програми:
  • Життєздатність та реалістичність бізнес ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації;
  •  Наявність досвіду ведення бізнесу у заявника;
  •  Актуальність і збалансованість бюджету бізнес-ідеї;
  • Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім’ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.

Телефони для довідок:
Луганська область, Донецька область (північні райони)
093 076 03 07 Анна
063 022 35 59 Анастасія
Донецька область (південні райони), Запорізька область:
073 122 74 67 Олена
095 701 88 51 Олег

Джерело: http://sbiz.club/4538