суботу, 17 вересня 2016 р.

Знайомтесь, депутат сільської ради....

Людина вибирає професійну діяльність у відповідності зі своїми переконаннями і цінностями. Станіслав Сидоренко, з юних років визнав для себе мету - допомогати людям.
     Закінчивши Краснолиманський медичний коледж за спеціальністю "Фельдшер", Станіслав пішов працювати на підстанції швидкої допомоги м.Добропілля.
    У квітні 2014 року, у двадцятиоднорічному віці, Станіслав обирає для себе професію людини з великою силою волі, здатною пожертвувати своїм життям, заради життя ближніх, він йде працювати рятувальником.

     З жовтня 2015 року Станіслав депутат Золотоколодязької сільської ради.
Пропрацювавши 2 роки рятувальником, Станіслав вирішує йти захищати свою Батьківщину та вступає на військову службу в Збройні Сили України. Не багато таких відважних і самовідданих людей, чий високий професіоналізм, постійна готовність до самопожертви забезпечують кожній українській родині надійний захист.
     І сьогодні, ми вітаємо Станіслава зі святом, Днем рятувальника, та кажемо спасибі, за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. 
Переконані, що Ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.