четвер, 15 вересня 2016 р.

ВЛАДА СТАЄ БЛИЖЧОЮ ДО НАРОДУ…



 Сьогодні Святогорівська селищна рада стала першою, де голова Добропільської райдержадміністрації зі своєю командою провів виїзний прийом громадян у розширеному форматі. Керівниками та спеціалістами були представлені майже всі управління та відділи райдержадміністрації, територіальні структурні підрозділи району, правоохоронні органи, селищна рада.

Виїзні прийоми були, є і будуть невід’ємною складовою діяльності органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування. Нічого нового в цьому не має. Потерпає змін під велінням часу тільки  їх формат. Головним підсумком таких зустрічей влади з народом повинні бути дієві результати.
Жителі сіл Новоукраїнка, Вірівка, Нововікторівка, смт Святогорівка довго говорили про наболіле і про бажане; було поставлено чимало питань і отримано відповідей; занотовано не одне звернення та взята на контроль не одна скарга.
Очевидною залишається одна істина: органи державної влади, які створено для задоволення різноманітних потреб населення та органи місцевого самоврядування, яких обрано народом, повинні дійти до кожного громадянина, щоб почути його думку або отримати та оцінити пропозицію, а головне – разом створити умови для комфортного проживання у себе в селі, в нашому районі та регіоні і країні в цілому.