неділю, 11 вересня 2016 р.

Радісний тиждень для никанорівців

         На цей тиждень жителі села Никанорівка чекали з особливим нетерпінням. Ці дні запам’ятаються мешканцям села не просто як сонячні, але і як дні відкриття групи в ясла-садочку "Берізка" після капремонту. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. 

                В садочку було повністю відремонтовано кімната гігієни, замінено всю сантехніку, відремонтовано роздягальню, групу, спальню, коридор, а також спортивного залу та кабінет завідуючої. Замінено всі двері, лампи, переклеїли шпалери, застелений лінолеум, для садочку було придбано 11 одноповерхових та 3 двоповерхових ліжечка, матраци, 40 комплектів білизни, 50 комплектів посуду. Групу поповнили новими іграшками та меблями для гри, а саме перукарня, кухнею та столом мистецтв. Замінені всі шафки для одягу в роздягальні.У відремонтоване приміщення були придбані нові чудові гардини та ламбрекени
            Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали голова об'єднаної громади Володимир Кучеріненко та новопризначений староста Віра Іваняк.
  Батьки дошколят та весь колектив дитячого садочку "Берізка"  висловлює подяку голові Октябрської сільської ради Кучеріненку Володимиру Миколайовичу за допомогу, ініціативу та розуміння і завідуючій дитячим садком "Тополька", депутату районної ради  Матюхіній Тетяні Миколаївні за допомогу і словом і ділом.
    Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.
    Сьогодні залишається проблемним питанням підвіз малечі до дошкільного закладу, сподіваємося воно буде вирішено місцевою владою найближчим часом.