понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй (День ООН)



    24 жовтня - день народження Організації Об’єднаних Націй.
У 1971 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію, в якій вона рекомендувала державам-членам відзначати цей день як державне свято.
       Організація Об’єднаних Націй живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Працюючи на повну силу, Організація Об’єднаних Націй може сприяти здійсненню цих високих сподівань людства.

   Треба відзначити неоціненний вклад в розвиток реформ по децентралізації та місцевому самоврядуванню ООН в Добропільському районі.  Зокрема за фінансової підтримки організації  відремонтовано дитячий садок в селі Світле, встановлено вуличне  освітлення смт. Святогорівка, придбано шкільний автобус для Золотоколодязянської школи і вже в цьому році в селах Добропілля та Світле встановлено вуличне освітлення.
      Жителі Добропільського району  висловлюють щиру подяку за плідну співпрацю  з Спільним проектом Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у межах Угоди про партнерство. 
      Реалізація Проекту в Добропільському районі згуртувала сільське населення, громадяни отримали досвід залучення інвестицій, підвищилась соціальна активність сільського населення. Отриманий досвід впроваджується через місцеві конкурси розвитку територій.
      Добропільська районна рада  висловлює також подяку координатору Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»  в Донецькій області Наталі Осипенко, яка завжди поруч, разом з громадами опікується втіленням проектів в життя, надає консультативну допомогу у впровадженні інноваційних технологій в сільській місцевості.
      Вітаємо всіх працівників  ООН з професійним святом! Бажаємо невичерпної енергії, нових ідей,цікавої і плідної роботи!