четвер, 20 жовтня 2016 р.

Кухар – це в першу чергу творець. Вітаємо творців нашого району!




   Сьогодні професія кухаря - одна з найбільш затребуваних у всьому світі і в нашому районі зокрема. Кухарем може бути кожен, хорошим кухарем - тільки обрані.
   Людина, яка присвятила цій професії своє життя, дарує людям радість від процесу прийняття їжі, насолоду смаковими якостями тих чи інших продуктів. Особливо відповідальною є професія кухаря у закладах освіти.
   В дошкільному навчальному закладі «Тополька» Октябрської сільської ради з 2008 року працює Людмила Гольонко.
  Людмила Володимирівна талановита, віддана своїй роботі. Готує своїм підопічним різноманітні страви з вишуканим смаком. На кухні вона чарівниця, тому діти в садочку з задоволенням їдять її витвори. Шедеври Людмили можуть стати прикрасою будь-якого столу. В колективі її поважають, бо вона завжди доброзичлива та весела.




   Оксана Синиця, кухар дитячого садку «Голубок» Світлівської сільської ради, щодня долає 2 км задля того, щоб дітлахи були смачно нагодовані.
    Вчені стверджують, що настрій дитини багато в чому залежить від естетичного вигляду страви, тому Оксана Іванівна кожен день фантазує щоб порадувати діточок буденними стравами.
   



 У цей День ми вітаємо майстрів кухарської страви. Бажаємо Вам здоров’я, вдячності за вашу невтомну працю, Бажаємо вам високих досягнень, великих звершень, визнання талантів, польоту фантазії і творчого натхнення на вашому гастрономічному терені.