понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Згуртування активних сімей с.Добропілля

     1991 році на базі Добропільського районного Будинку культури був створений сімейний клуб "Іван та Мар'я ", в якому інтелегенція села Добропілля могла відпочити після трудових буднів. 
     За 25 років існування цей клуб неоднаразово приймав участь в обласних  конкурсах і завжди займав призові місця. 15 жовтня відбулось чергове засідання сімейного клубу "Іван та Мар'я". 
   На ювілейному заході учасники клубу згадували свої виступи у Донецькому драматичному театрі, обласному клубі воїнів Афганців, виступ в Святогір'ї, Краматорську, Артемівську, смт.Райгородок та інших містах. 
    Всі члени клубу по традиції готують  тематичні домашні завдання з обов'язковим приготуванням торту.  На цей раз танцювально-розважальна програма мала назву "Осіння мозайка" в якій усі присутні брали активну участь у іграх, конкурсах за що були нагороджені ювілейними сувенірами. 
  Протягом всього заходу лунали пісні у виконанні Корчомкіна С.А., Зими - Корчомкіної Л.А., Кулікової І.І. Наприкінці вечора усі присутні проспівали  гімн сімейного клубу "Ветка сирени". Члени клубу побажали своєму керівнику Кравченко Н.Г.  надалі проводити засідання та відзначити золотий ювілей сімейного клубу.