суботу, 29 жовтня 2016 р.

Свято для водіїв



    В будинку культури села Володимирівка 28 жовтня вітали з професійним святом водіїв, які проживають і працюють на території  Октябрьської  громади. Традиційно захід відбувся у корпоративно – гумористичній формі, що створює в залі  теплого сімейного затишку. На сцені виступали місцеві таланти, яким охоче аплодували присутні в залі.
     Зі словами привітання до автомобілістів звернулись голова районної ради Тамара Бєлянкіна, голова об’єднаної громади Володимир Кучериненко, сільські старости Володимир Сацура, Андрій Махніборода,  керівник підрозділу «Оксамит» Олександр Мельник.  Багато теплих слів було адресовано і ветеранам, і тим хто працює сьогодні водіями в різних галузях виробництва, найкращим вручено нагороди і подарунки.


      Серед присутніх був депутат районної ради Іван Подлєсний. Він має саме безпосереднє відношення до цього свята. Багато тих, хто сідає за кермо автомобіля пройшли навчання в автошколі «Мустанг», яку очолює Іван Миколайович. І в господарстві «Іванівське» працюють водії, яких він також привітав.
        По закінченні концерту було розіграно лотерею, в якій були різні призи від іграшкового автомобіля до мішка зерна.
       Свято відбулось завдяки спільним зусиллям місцевої влади, керівників сільськогосподарських підприємств Володимира Голованьова, Олександра Мельника, Івана Подлєсного та працівників сільського Будинку культури Анатолія і Наталії Балик.