вівторок, 1 листопада 2016 р.

До свята чуйних та добрих сердець!

   Все життя Курінної Ганни Миколаївни пов'язане з рідним селом на Донеччині, тут вона
народилася, тут пройшло її дитинство та юність, трудова діяльність (працювала нянею, вихователем в дитячому садку "Ромашка", контролером в ощадбанку с.Золотий Колозяь, обліковцем та зав.фермою колгоспу "Перемога").
   Останні 12 років Ганна Миколаївна присвятила обслуговуванню самотніх похилих мешканців сіл Грузьке і Веселе, працюючи соціальним працівником в територіальному центрі соціального обслуговування.
   До роботи Ганна відноситься дуже відповідально, а до підлеглих з любов'ю та повагою. Вона уважно вислуховує спогади про життя кожного з них, їх проблеми та біль, адже інколи цим людям не хватає простого спілкування. 
  Через своє серце вона пропускає біль втрати кожного з них. Ганна доброзичлива жінка, тому кожен її підопічний вдачний за її нелегкий труд. 
  Ось, Марія Чучин у своєму листі до керівника територіального центру пише: " Хочу подякувати вашій співробітниці Ганні Курінній за довгорічний догляд за мною (12 років), я до неї звикла як до дочки, завжди приходить на допомогу по дзвінку, навіть уночі. Я дуже вдячна за те, що у вас є такі добрі люди. Передаю, також вдячність від моєї рідні з м.Краматорськ, які її знають багато років....".
 У ці святкові дні ми бажаємо Вам, Ганно Миколаївно, міцного здоров'я, душевного тепла, вдячних підлеглих. За роки роботи в такій непростій професії не розгубити тієї доброти і співчуття, що у Вас є зараз.