вівторок, 22 листопада 2016 р.

В Добропільській ЗОШ обрано директора




     21 листопада 2016 року в залі засідань відділу освіти Добропільської РДА під головуванням Карпової О.В.- головного спеціаліста, інспектора шкіл відділу освіти відбулося засідання конкурсної комісії з питання конкурсного відбору директора Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради.

   На заміщення вакантної посади директора Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради надала документи Литовченко Світлана Володимирівна. Світлана Володимирівна, має вищу освіту, у 1985 році  закінчила Красноармійське педагогічне училище, в 2006 році Мелітопольський державний педагогічний університет за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література». Педагогічну діяльність розпочала у 1985 році в Добропільській середній школі, потім  працювала в м. Димитрово. З 2000 року - в Добропільській ЗОШ, педагогічний стаж 31 рік, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, має звання «Старший учитель».
     Комісія прийняла рішення та визначила переможця конкурсу на посаду директора Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Світлану Литовченко.  Вона має багато планів щодо створення «школи життєтворчості, школі успіху» , а саме школа рівних можливостей для всіх, розв’язання життєвих і професійних завдань.  Тож побажаємо натхнення та творчої наснаги!