четвер, 3 листопада 2016 р.

Взаємодія влади та громади



Проблема ремонту Святогорівського  МБК існує вже декілька років. Найбільш гострим стало підтоплення дощами підвального приміщення,  внаслідок чого обвалилася стіна.
   Директор будинку культури Павлюченко О.М. намагався вирішити проблему власними зусиллями: вичистив приміщення від уламків будівельного матеріалу,  міркував, як можна самому виконати ремонт. Але ж для цього потрібна і техніка, і матеріали.

    І, нарешті, на сесії селищної ради прийняте рішення про виділення коштів для проведення ремонтних робіт. Підрядна організація швидко та якісно впоралася з роботою. Відтепер Святогорівський міський будинок культури готовий до роботи в осінньо-зимовий період!
      Неодноразово селищна рада відзначала своїх активістів. Ось і тепер вони не перестають проявляти ініціативу. Щоб дістатися до інфраструктури в смт. Святогорівка з вулиці Привітної необхідно перейти через річку Бик. Всі розуміють, що таке луки в осінню та весняну погоду. Діти доходять до школи вже з мокрими та брудними ногами. А до дитячого садка на візочку взагалі не проїхати. 
        Тож зібралися Вініченко Л.М., Прокопенко О.М., Вініченко М.С., Шевчук С.А., Сиротюк І.В. та ще декілька місцевих відповідальних дідусів і зі старих залізобетонних плит вистелили зручну пішохідну доріжку.
     Найкраща нагорода для них - це вдячні очі односельців та теплі погляди онуків!