четвер, 3 листопада 2016 р.

Участь у майстер-класі



  2 листопада 2016 року в м. Покровськ на базі ЗОШ І-ІІІ ст.  № 12 для керівників міських (районних) методичних об’єднань, учителів трудового навчання та технологій відбувся  майстер-клас «Застосування проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання через варіативні модулі згідно зі складовою нової програми» з досвіду роботи Даниліної  Е.М., вчителя трудового навчання та технологій Української ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 Селидівської міської ради та тренінг «Шкільна академія підприємництва».

Участь у даному заході прийняли Шаданія М.Й., учитель трудового навчання Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст.., керівник районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання та Нагач К.Г., учитель трудового навчання Шилівської ЗОШ І-ІІІ ст..
Підсумком даного заходу стало створення обласної методичної скарбниці із досвіду роботи вчителів трудового навчання та технологій, в яку свій доробок  вже у лютому 2017 року внесе і Шаданія М.Й., провівши обласний майстер-клас.
 Але саме цікаве попереду… Адже у лютому 2017 року відбудеться Всеукраїнський конкурс для творчих вчителів та учнів з даного предмета. Свої шедеври освітяни нашого регіону будуть виготовляти на пасхальну тему.