вівторок, 22 листопада 2016 р.

До відома населення Добропільського району

    З метою наближення спеціалізованої  консультативної медичної допомоги сільському населенню Добропільського району, в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини згідно графіку відбуваються виїзні прийоми спеціалістів КЗОЗ «Добропільська лікарня інтенсивного лікування».

  Також мешканці Добропільського району мають можливість отримати консультацію «вузьких» спеціалістів КЗОЗ «Добропільська лікарня інтенсивного лікування» в консультативних поліклінічних відділеннях м. Добропілля, м. Білицьке, м. Білозерське щодня в часи прийому спеціалістів за направленням свого сімейного лікаря.
   Якщо пацієнт мешкає в віддаленому районі обслуговування свого сімейного лікаря, то він має право звернутися за направленням на прийом до «вузького» спеціалісту до лікаря ЗПСМ Центральна районна амбулаторія № 7 КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» Пєшкової Н.Г. за адресою: м. Добропілля, вул. Банкова, 12, або до сімейного лікаря КЛПЗ «Добропільський центр первинної медико – санітарної допомоги».