пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

ЗВЕРНУЛИСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ…

     
    На пленарне засідання 11 чергової сесії районної ради завітала делегація громадських активістів, депутатів Золотоколодязької сільської ради, від імені яких виступила Денисова Наталя Василівна. Вона повідомила про відносини, які склалися між колективом працівників дитячого садка №8 «Зірочка» с. Золотий Колодязь, відділом освіти Добропільської райдержадміністрації та Золотоколодязькою сільською радою. Ситуація, яка склалася, негативно впливає на трудовий та виховний процеси установи.
      Депутатами районної ради запропоновано розглянути цю конфліктну ситуацію на засіданні постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою (голова Карнаушенко В.В.).
     Вчора, 01.12.2016, члени комісії виїхали до Золотоколодязької сільської ради, де було вислухано одну із сторін, посадових осіб сільської ради.
      Було вирішено на наступне засідання комісії запросити представників іншої сторони конфлікту для скорішого урегулювання ситуації та створення у колективі сприятливих умов для плідної праці колективу.