четвер, 8 грудня 2016 р.

Про надання комплексу адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг в Центрах обслуговування платників Добропільської ОДПІ



      За січень – листопад 2016 року Центрами обслуговування платників Добропільської ОДПІ та Олександрівського відділення платникам надано 9870 адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг.

    За інформацією начальника відділу обслуговування платників Добропільської ОДПІ Квасовчак Н.Д., найбільш затребуваною залишається послуга видачі картки платника податків. З початку року нею скористалися 5030 осіб або 51 відсоток від загальної кількості громадян, що звернулись за отриманням послуг. Довідки з центральної бази даних про доходи отримали 2380 громадян або 24 відс. від загальної кількості наданих послуг.
    Також платникам було надано наступні послуги: витяг з реєстру платника єдиного податку, за яким звернулося  535 осіб,  реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 501 послуга та 641 платник скористався послугою з реєстрації книг обліку розрахункових операцій.
    Добропільська ОДПІ нагадує, що за отриманням комплексу адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг можна звернутись до Центрів обслуговування платників Добропільської ОДПІ (м. Добропілля, пров. Європейський (Радянський), 4) та Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ (смт. Олександрівка, пл. О. Невського, 3) в робочий час: з понеділка по четвер з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00хв., 13 год. 45 хв. до 18 год. 00 хв. год.(у п’ятницю - до 16 год. 45 хв.), суботу з 9 год. 00 хв. до  13 год. 00 хв.
                
Джерело: Добропільська ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області