понеділок, 5 грудня 2016 р.

Вітаємо!

      Сьогодні вітаємо з Днем народження жінку із золотим серцем, чуйною душею, працьовитими руками,  яка в кожну мить прийде на допомогу тому, хто її потребує не розмірковуючи – це  Гайдук Марія Миколаївна, завідувач Криворізької бібліотеки.
        Марія Миколаївна завідує бібліотекою понад 30 років, а розпочала свою професійну діяльність в Завидокудашівській сільській бібліотеці Криворізької сільської ради, відразу після школи. У 1977 році переведена завідуючою Криворізької сільської бібліотеки і працює по сей час. 
      Сьогодні її бібліотека стала інформаційним центром для мешканців села. Як гарна господиня і професіонал Марія Миколаївна  створила бібліотеку затишною і гостинною, до якої постійно поспішають діти та дорослі. Вже більше п’яти років, мастериця Марія Гайдук, займається виготовленням оберегів, ляльок- мотанок, всі вони - унікальна ілюстрація самих різних народних обрядів. Якість і образність мотанок вже зуміли належно оцінити почесні гості Добропільського району.
      Добропільська районна рада вітає іменинницю зі святом та  від усього серця бажає, щоб на Вашому життєвому шляху не з'являлись труднощі і негаразди. Нехай Ваша доля буде довгою та щасливою, і Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. Нехай оптимізм, віра, надія, допомагають Вам долати усі життєві труднощі, а удача стане Вашою супутницею на життєвій дорозі. Дай Вам Боже!