вівторок, 3 січня 2017 р.

Ялинка для дітей у Володимирівці



          3 січня 2017 року святкова ялинка зібрала навколо себе учасників гуртків Володимирівського сільського будинку культури. Новорічне свято для дітей – це неймовірна подорож у світ нестримних веселощів та пригод.
        Новорічне свято розпочалося з театралізованої вистави «Про пригоди півня». Круговерть новорічних див заполонила присутніх на святі. А підтримували атмосферу казковості персонажі: хитра лиса та сірий вовк, Сніжинка, Сонечко, Кікімора та символ року півник, Дід Мороз і Снігуронька.
          Вихованці гуртків радували своїми новорічними піснями, бажаючи усім здоров’я, благополуччя та миру. Юні танцюристи подарували присутнім свою майстерність та щасливі посмішки. На святі також були присутні гості – це матусі, бабусі та дідусі. Сяйво новорічної ялинки, усмішки та радість, яка кружляла навколо, вселили в серця присутніх очікування прийдешніх новорічних свят, а разом із ними – втілення бажань. А насамкінець свята на дітлахів чекав приємний сюрприз у вигляді солодких новорічних подарунків від діда Мороза. Велика вдячність спонсору новорічного свята агропромисловому підприємству «Бета Оксамит» Александру Михайловичу Мельник.