четвер, 9 лютого 2017 р.

Надання соціальних послуг населенню



      08.02.2017 року територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району здійснив за графіком контрольне відвідування підопічних у селах Шевченко, Красноярське в кількості 16 чол. на території Світлівської сільської ради. Зауважень до роботи соціальних робітників немає; Вони виконують свої обов’язки згідно індивідуальних планів надання соціальних послуг.


      Директор терцентру Болотова М.С. зустрілася з головою Світлівської сільської ради Колосовим В.В., членом виконкому Британ Ю.І., депутатом районної ради Дорошкевич Т.В., соцробітниками  терцентру  Міщенко А.А., Дрожжиною Л.І., з питань:
-про  складні погодні умови, попередження переохолоджень  на території району; щоденний подвірний обхід отримувачів соціальної послуги догляду вдома, особливо інвалідів та людей похилого віку з IV-ю групою рухової активності;
- про забезпечення дровами підопічного Ліси А.Г.
        Світлівський сільський голова завжди в курсі проблем  соціального обслуговування на території  ради. В його особі  терцентр має надійного партнера по вирішенню  всіх складних питань.
 Відвідано медичний кабінет в с. Світле. Здоров’я є основою  в складових щастя людини, тому ,що лише здорова людина відчуває себе повноцінною. На обслуговуванні  у медичної сестри медкабінету перебувало 3 особи, які приймали 4 види послуг: електромасаж спини  та ніг ( на двох масажних  приладах), вимір тиску,  ароматерапія. Незважаючи на погодні умови люди похилого віку  з великим задоволенням ідуть на процедури, добре відгукуються про роботу медичної сестри Ємець Л.К., яка професійно-грамотно,  обізнано, сумлінно ставиться до виконання обов’язків і завжди надихає своїх підопічних на довгі літа життя та міцне здоров’я.