понеділок, 27 лютого 2017 р.

Масляна прийшла-Весну привела

   26 лютого, в останній день Масляної неділі, на площі біля сільського будинку культури села Вірівка активна група творчих працівників Святогорівського та Вірівського закладів культури організували та провели народознавче свято «Масляна прийшла-Весну привела».
     Відкриваючи свято заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко від щирого серця радо привітала усіх присутніх на святі. Побажала усім гарно відпочити, трохи відволіклись від буденних проблем, від усіх негараздів, насолодитися смачним частуванням, потанцювати, поспівати, пожартувати, а також міцного здоров’я, гарного настрою, витримки та терпіння, бути сильними і впевнено йти вперед.
      Окрім номерів художньої самодіяльності, гості свята, жителі села мали змогу насолодитися смачними млинцями, варениками, пиріжками та іншими стравами.






      Військовослужбовці, військової частини, яка знаходиться на території села цього дня пригощали всіх бажаючих гарячим кулішем та малечу різними солодощами та пряниками зі згущеним молоком.
     Величезне захоплення у присутніх на святі викликали ігри, конкурси та народні забави. Справжню хвилю оплесків і емоцій викликами у присутніх свята спритні хлопці, які по гладкому стовпі збиралися зняти з висоти подарунок.
     Велика подяка за організацію свята родині Блашнікових із с.Шилівка та депутатам Святогорівської селищної ради Юрію Рязанцеву та Олені Остапенко.