пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Відбулося спільне засідання постійних комісій



    3 лютого 2017 року постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку територій, благоустрою, житлово-комунального господарства, торгівлі та підприємництва і з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення провели своє перше засідання в цьому році.
     На порядок денний були винесені питання про виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району за 2016 рік та затвердження Програми на 2017 рік.

     Крім цього, депутати розглянули питання щодо ходу виконання інших цільових програм та затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік. 
     Одним з питань, розглянутих на засіданні, був звіт голови райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень. Дмитро Олександрович наголосив у своєму звіті, що в районі є багато проблемних питань в різних галузях, але поступово керівництво району намагається їх вирішувати. 
     Всі надані на розгляд депутатів проекти рішень розглянуто та направлено на розгляд сесії, яка відбудеться 10 лютого 2017 року.